Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση προς τα μέλη της ΕΕΒΕΠ

Αθήνα, 19 Iανουαρίου  2012
Αριθμ. Πρωτ. 3048

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εκ μέρους της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης και εν όψει της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

1. Ενεργά μέλη της Ένωσης θεωρούνται α) όσοι έχουν καταθέσει αίτηση και πτυχίο στο ΔΣ, β) έχουν πληρώσει τουλάχιστον μία ετήσια συνδρομή κατά τα τελευταία δύο οικονομικά έτη, ή για το τρέχων οικονομικό έτος. (Άρθρο 4α και 5γ του καταστατικού)

2. Μέλη, τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για περισσότερα από 3 χρόνια, αυτομάτως θεωρούνται ως μη μέλη της ΕΕΒΕΠ και διαγράφονται από το αρχείο ενεργών μελών της. (Άρθρο 5γ και 10α του καταστατικού)
Με την παρούσα ανακοίνωσή μας, καλούμε όλα τα μέλη μας (ενεργά και ανενεργά), τα οποία ενδιαφέρονται να ενεργοποιηθούν όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΕΕΒ ΕΠ για διευκρινίσεις, ούτως ώστε να προχωρήσουν σε διευθέτηση των εκκρεμοτήτων τους. (Επικοινωνία στο τηλέφωνο 2103302128, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 17:30 έως 20:00)
Με τιμή,
Για το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ
Η Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Χ.Κυριακοπούλου                          Δ. Πολίτης


Πηγή: Δελτίο τύπου ΕΕΒΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: